tiistai 14. lokakuuta 2014

Autumn

Tämä syksy on ollut erilainen ja uusi. Edessä oli uusi koulu, ala ja ihmiset. Isoja muutoksia, mutta samalla myös paljon vanhaa, tuttua ja turvallista; kaupunki, vapaa-ajan ystävät ja koti.

IMG_6684B

Mummola on paikka jossa on hyvä olla. Sinne voi yhä kulkea, jopa entistä vapaammin ja useammin silloin kun saa auton alleen. Turvallinen paikka, jossa saa olla rauhassa. Kyllä sinne kelpaa mennä <3 Tänä aamuna oli kaunis sumu mummulan peltojen yllä, ei järvelle asti nähnyt. Vanha leikkimökki seisoo vielä paikallaan, muistoja.

IMG_6643B

Matkalla osui silmiin alpakoita. Kauniita silmäripsineen! 

IMG_6680B

Utu, se luo kauniin mystisen vaikutelman. Järveltä kantautui joutsenen huuto. Vielä ei ole talvi, ei. 

IMG_6687B

Pihlaja oli vielä pitänyt marjansa. Pikkulinnut niitä nokkivat. Upen värisiä, linnut ja marjat, syksyssä on paljon kaunista.

IMG_6714B

Hämähäkki oli kadonnut, saalis oli tallella. Luonnon lait. Aika kaunista tavallaan.

IMG_6698B

Vihreääkin on vielä paljon. Kevätvihreä on ihanaa, se kielii aina jostain uudesta. Taitaa syksykin omilla sävyillään tehdä niin.

IMG_6711B

Syksy on ollut kaunista. Olen oppinut valtavasti, nauttinut koulusta ja uusista ihmisistä, väreistä ja kuumasta teestä. Elämä on hyvää. On ollut ihania juhlia, yllätyksiä kuten livbox, reissuja mummolaan ja paljon naurua, vähän myös itkua. Kummitytön kasvamisen ihmettelyä. Rakkautta.
Syksy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti