keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Partynails

IMG_6614

Kynsi-inspiraatiota hakiessani löysin tämän postauksen kynsifolioiden käytöstä. Koska kynnet näyttivät mahtavilta ja itseltäni löytyy samankaltaista kynsifoliota, himo syttyi nopeasti. Ongelma tuli  kuitenkin vastaan heti alkuunsa: minulla ei ollut pohjalle vaaleata lakkaa. Ajattelin kuitenkin tilanteen korjaantuvan nopeasti käynnillä Gina Tricotissa, mutta ei: valkoista lakkaa ei ollut kummassakaan Kuopion myymälässä.

IMG_6624

Tuskastuneena kiersin muutaman kaupan, kunnes pelastus löytyi Carlsonilta: Wild & Mild White Matte -lakka! Koska laadukkaampaa tavaraa ei ollut saatavilla, päätin ottaa huikean 2,50€ riskin ;) Ja kyllä kannatti!

IMG_6626

Kahdella kerroksella väristä sai siistin ja peittävän, vaikka yksi kerros näytti järkyttävältä. Mattaominaisuus puolestaan ei haittaa, kun päälle tulee päällyslakka jolla hävittää sen vaikutus.

IMG_6627

Kirjavan folion kanssa näistä kynsistä tuli juuri ne juhlintakynnet, jotka halusin. Identtisiä en käsistä saanut, mutta se ei näissä haittaa! Kynsien erikoisen näköiset reunat puolestaan johtuvat alla olevista värittömistä geelikynsistä.

IMG_6632

Upean säihkyvät ja värikkäät, näitä täytyy koittaa toistekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti