lauantai 11. lokakuuta 2014

Tennarivillasukat

Väitteeni on, että jokainen vilukissa tarvitsee kauniit tai hauskat villasukat. Ne lämmittävät paitsi jalkoja, myös mieltä. Etenkin itsetehdyt tai ystävän taiteilemat sukat saavat arvostusta kantajiltaan ja heidän lähipiiriltään. Seuraavat sukat päätyivät ystävälleni syntymäpäivälahjana aiemmin tänä vuonna - ja onneksi lahjan saaja riemastui!

IMG_7494B

Olen aivan hurahtanut tähän kyseiseen villasukkamalliin, ja tekisi mieli tehdä näitä lähes kaikissa väreissä mitä päähän ilmaantuu. Erivärisillä langoilla ja nauhoilla näistä sukista saa tehtyä mielettömän määrän erilaisia variaatioita :) Rokahtavat pinkki-mustat, kauniit vaaleanpuna-pinkit, tyylikkäät beesit ja niin edelleen ;)

IMG_7491B

Lisäämällä sukkien sisäsyrjän puolelle esimerkiksi virkatut kukat, saisi näistä "Conversesukat". Niitä onkin tullut kiinniteltyä useisiin sukkiin, mutta nämä jäivät ilman - ja ihanat ovat näin :)

IMG_7489B

Kuva ei toista sukkien väriä ihan oikein, mutta kyseessä on Novita 7 veljestä -langan viininpunainen sävy. Kärjet ovat samaisen langan puhtaanvalkeaa sävyä. Kengännauhat ovat mintunvihreät ja peräisin New Yorker:ista. Tennarisukat herättävät huomiota, sen voin luvata! ;)

Syksy alkaa kohta olla jo niin pitkällä, että pian voisikin jo aloittaa joululahjaosaston suunnittelua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti