maanantai 3. marraskuuta 2014

Oh my Converse!


Minulla on suosikkikenkämerkki, ja se tuskin on mikään yllätys. Merkkikään tuskin on: Converse. Ihastuin Converseihin jo monta vuotta sitten, ja kun sain ostaa ensimmäiseni, leijailin kymmeninsissä taivaissa. Siniset conssit olivat taattua minua, olin tuolloin aivan sinisen lumoissa. Koko pukeutumiseni pyöri sinisen ympärillä.

Vuosia kuljin niillä samoilla consseilla, ne kun eivät aivan ilmaisia ole ja minulle ei rahaa taivaalta satanut, valitettavasti.. ;) Sitten tuli tämä vuosi, ja ne conssit aivan räjähtäneenä. Harmi, ne palvelivat hyvin. Laadukkaatkin kengät kuitenkin tulevat joskus tiensä päähän. Räjähdyksestä seurasi conversemääräni räjähdys entiseen yhteen pariin nähden...upsista!

IMG_6878B

Syntymäpäiväni ajoittuu keväälle, ja niinpä hyödynsin mahdollisuuteni hankkia uudet kevät/kesäpopot: alekuponki kouraan ja kohti Stadiumia! Vanhempani maksoivat nämä lohenpunaiset ihanuudet syntymäpäivälahjanani <3

IMG_6880B

Syksyn tullen Kuopion Sportian selviytymistoivo oli hiipunut, ja lopulta koittivat konkurssialennusmyynnit. Säntäsin paikalle pian niiden alettua, ja ehdin jo pettyä: kenkähyllyjä olivat muut jo ehtineet tyhjentää tehokkaasti. Epäilin talvikenkien olevan jo täysin lopussa, mutta sitten silmäni osuivat pariskuntaan, joka käänteli käsissään TALVICONVERSEJA! Olin myyty salamana, ja jäin vierelle notkumaan että ehdin käsiksi siihen laatikkoon, jonka kokoa en nähnyt. Viimein sain laatikon käsiini ja kengät jalkoihini: täydellistä! Miten voi olla näin hyvä tuuri! Talvi-ihanuudet lähtivät matkaani puolella hinnalla ja jälleen leijuin pilvissä ;) Hyllyyn jäi enää yksi pieni pari näitä, joten täpärällä oli!

IMG_6875B

Jo hieman ennen talviconsseja oli kenkävalikoimani jälleen laajentunut. Olin kaipaillut uusia syyskenkiä, ja Sokoksella törmäsin sattumalta seuraaviin viininpunaisiin ihanuuksiin <3 Ja yllätys yllätys, taas alennusconverseja ;) Nämä nahkaiset eivät siltikään olleet halvat, mutta luotan Conversejen laatuun ja nämä ovat ihannimmista ihanimmat jalassa <3

IMG_6882B

Että jonkinasteiselta kenkähullulta terveisiä siis... ;)

IMG_6886B

Kuten kenkien väreistä huomaa, on sininen kauteni mennyt ohi...vaan kylläpä vaihtelu virkistää! Nykyään nämä värit ovat sitä taattua minua :)

2 kommenttia:

  1. Aivan upeita kuten arvata saattaa!! ♥ Tykkään Converseista ja mulla oli yläasteella oltava ne aina jalassa:D Nyt on jotenkin unohtunut kaikki ne parit kenkähyllyyn..:( Keväällä on kylllä pakko ottaa käyttöön pitkästä aikaa:)

    VastaaPoista
  2. No mutta sulla on aivan upeita muita kenkiä joita ulkoiluttaa;)♥ mutta ihmeessä conssit keväällä käyttöön, ota vaikka haasteeksi käydä kaikki sun conssit läpi;)

    VastaaPoista