torstai 4. joulukuuta 2014

Pre-Christmas party vol. 2

Jälleen pikkujoulut, tällä kertaa yhdistettyinä tupareihin! Ystävämme Taru muutti jo syksyllä omilleen, ja nyt oli aika juhlia! Tarjolla oli glögiä, pikkusuolaisia, texmex-salaattia, herkkuja... kaikkea ihanaa! Alkuilta oltiin neitosen luona tupa täynnä väkeä, ja myöhemmin siirryttiin häiritsemästä kerrostalon rauhaa ;)

SAM_4149

Mekko - New Yorker
Neule - Ginatricot
Vyö - H&M
Kaulakoru - H&M
Kello - Kenneth Cole

SAM_4151

Neuleen nappasin mukaan lämmittämään, mutta kuten arvata saattaa, sitä ei juuri tarvittu. Vihreä-musta mekko on jo vuoden vanha (vai jopa enemmän?) hankinta hintaan 5€, mutta ei ollut vielä kertaakaan päätynyt päälle asti. Nyt se sai mahdollisuutensa, ja lopputulos on se että jos aion suunnata tanssimaan, niin tätä mekkoa en päälleni laita :) Typerältä tuntui koko ajan nykiä helmaa alaspäin..

SAM_4159

Viimeisessä kuvassa vilahtavat ihanat rakkauskorkoni, Biancon ihanuudet <3 Ihana poikaystäväni tilasi nämä jo kesällä minulle, kun ihastuin näiden aitonahkaisuuteen, malliin ja hintaan. Tarjoushaukka täällä hei ;) Korot matkasivat kotiin n. 35€ hintaan, kun normaali hinta olisi ollu 120€. Ei huono?

Kiitos Taru ja muu seura mahtavasta illasta! <3

4 kommenttia:

 1. Oletpa kauniina :) Tosi kiva asu !

  VastaaPoista
 2. Hirmuisen kauniisti laskeutuu tuo topin kangas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Se on kyllä kaunis, pidän tästä mekosta. Eiköhän tämä vielä käyttöä saa, mutta ei niinä iltoina kun suunta on tanssilattialle :D

   Poista