keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Nails & oil

Sairastuvalta terve! Influenssa on iskenyt sängynpohjalle mutta hermo menee pelkkään nukkumiseen joten koitanpa jotain teille kirjoitella :)

Joulu- ja talvikynsien alettua tursuta korvista halusin jotain ihan muuta. Uudet dotting toolini ovat olleet vielä testaamattomina ja niinpä halusin hyödyntää niitä. Piristäväksi vaihteluksi päädyinkin siis lakkaamaan pilkkukynnet. Tein pilkkuja erikokoisilla doteilla ja hyvin toimivat, tuli kauniin pyöreitä pilkkuja! :)

IMG_7817

Keltainen lakka Essence, oranssi Electric Orange Lumene Natural Code ja vaaleanpunainen OPI Sorry I'm Fizzy Today. Valkea lakka WildMild.

IMG_7801

Ostin hetki sitten kynsi- ja kynsinauhaöljyn Isadoralta. Putiikista riippuen tämän hinta kieppuu noin 8-9€ maastossa. Kynsinauhani ovat hieman kuivat ja kynnet varsinkin minkä lisäksi ne ovat myös todella liuskoittuvat. Toivon öljyn auttavan ja pian on tarkoitus ottaa kehiin myös OPI:n Nail Envy -lakka.

IMG_7808

Ensimmäinen käyttökerta oli järkytys, sillä öljy haisi pahalle. Hajuun tottui kuitenkin nopeasti ja nyt jopa pidän tätä hyväntuoksuisena. Jo lyhyen käytön jälkeen tuntuu että tämä on vahvistanut kynsiäni. Ja tämän levitelyyn jää koukkuun... ;) Koostumus on ohuehko ja no, öljyinen. Tässäpä siis varsin kelvollinen kohtuuhintainen öljy! 

4 kommenttia:

 1. Kuten jo instassa ihailinkin, söpöt!! Ja ihana banneri, millä oot tehnyt tuon kollaasin ♥_♥ ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus ♥ Picasalla tuon tappelin kokoon, ei nyt tosiaankaan talvinen ole mutta mulla nyt vaan sattuu olemaan eniten just kynsikuvia ja halusin vaihtaa jotain uutta kunnes saan paremman kasaa :'D

   Poista
 2. Ihanan pirtsakat kynnet! Selailin näitä sun kynsijuttuja ja näähän on tosi kivoja! Klikkailin itseni lukijaksi :)

  VastaaPoista