perjantai 13. helmikuuta 2015

Valentine's Day nails

Ystävänpäivä. Vaalenpunaista hörsöä, nyt myös minun kynsilläni :) Olin kaavaillut näitä teemakynsiä jo jonkin aikaa, ja pihdannut joululahjaksi saamiani kynsitatuointeja ihan näitä varten. Koska rakkaustekstit, tottakai. ;)

IMG_8268 

Pienempänä ystävänpäivää odotti eritavalla kuin nykyään. Ystäville tehtiin ja hankittiin kortteja, koulussa kuulutettiin ystävänpäivätervehdyksiä. Ihan mukavaa tietyllä tapaa :)

Nykyään ystävänpäivä on enemmän päivä muiden joukossa. Ystävät taaskin ovat saaneet suuremman merkityksen - ovat tärkeitä päivänä minä tahansa <3 Viime aikoina koulussa ja töissä juostessa ja niiden jälkeen väsyneenä kotona norkoessa on huomannut, että hyvin nopeasti alkaa kaipaamaan seuraa. Viikonloput töissä eivät juuri rikastuta omaa sosiaalista elämää, vaikka työ sosiaalista onkin. Juuri nyt kaipaisin ystävänviikonloppua - muutamaa päivää täynnä kivaa tekemistä niiden tärkeiden ihmisten kanssa <3

IMG_8271 

Reilun kuukauden päästä olen jännittävän haasteen edessä - kaksi kuukautta ilman rakkaita suomikavereita. Asiat ovat varmistuneet, ja niinpä tämä tyttö suuntaa kahdeksi kuukaudeksi työssäoppimaan Iso-Britanniaan! Järjestelmäkameran mukaanotosta on jo sovittu, joten blogiin toivottavasti pääsee kelvollista materiaalia ajantasaisesti :)

IMG_8281 

Kynsillä seuraavaa:
- OPI You're So Vain-illa
- Lumene Roosa nauha -kynsilakka
- Heart 2 Art -kynsitatuoinnit
- OPI Top Coat

IMG_8266

Mitäs ajatuksia teiltä löytyy ystävänpäivästä ja näistä kynsistä? :)

6 kommenttia:

 1. Vitsi miten ihanat kynnet! :) Täydelliset ystävänpäivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 ! Eikö vaan, hempeetä ja sillälailla :')

   Poista
 2. Ompas suloiset kynnet! Kyllähän sitä saa ystävänpäivänä vähän hempeilläkin! Ja mun puolesta kyllä mulloinkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No joo, hempeily on aina välillä hyvästä! :D

   Poista