keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Business woman

Maanantaina käytiin tutustumassa meidän työpaikkaan, liikkeeseen nimeltä Peters Fashion. Se on paikallinen perheyritys ja myy vaatteita, laukkuja (<3!), kenkiä sekä lahjatavaraa ynnä muuta. Pam vei meidät sinne tutustumaan ja vasta siinä vaiheessa meille kerrottiin, että pukukoodi ei ole ihan basic kouluvaatteet (kuten Suomen päässä sanottiin).

IMG_9316

Joten täällä sitä liikutaan mustissa (anteeksi valkoiset sukat ;)). Kiitän itseäni siitä että ostin tämän ihanan peplum-jakun ja housut kävin kotiuttamassa lähtöä edeltävänä iltana. Ilman näitä olisin nyt pulassa. Kengät ovat ainoat mustat jotka omistan, onneksi otin ne mukaan, ne ajavat asiansa.

IMG_9321

Peplumjakku - H&M
Housut - KappAhl
Kengät - Second hand (XIT by Dinsko)
T-paita - H&M
Kello - Kenneth Cole

IMG_9324

Tänään oli jo ihan kesä, noin +15 astetta eikä juurikaan tuulta <3 Näin oli lähes kuuma, ihana fiilis! Mutta miltäs tämä myyntitykin asu näyttää? :) Toimiiko pakon edessä koottu asu? (Ja hei, viime päivinä täällä blogissa on käynyt enemmän porukkaa per päivä kuin ikinä ennen , joten mitä jos varaisitte minuutin aikaa ja kirjoittaisitte kommentin tähän tai johonkin toiseen postaukseen? ;) )

4 kommenttia:

 1. No johan on myyntitykin asu, kyllä mä ainakin sulta vaatteita ostaisin!:D mut hei hyvä tuuri että sattu olemaan sopivat vaatteet mukana, niin ei tarvitse rahaa niihin tuhlata! ( muuhun shopppailuun sitä voikin sitten tuhlata:D ). Ja oij oispa täälläkin noin lämmin, tänään just sato taivaan täydeltä rakeita ja vettä että ihana Suomen keli! Mutta terkkuja sinne britteihin Tarullekkin, ja teehän postauksia asuista, työpaikasta ja kaikista reissuista mitä teette!!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Viivi, terveisiä takaisin! ♥ Oon niin onnellinen että mulla on nää vaatteet niin ei tarvii pakon edessä ostaa mitään (silloin harvemmin löytyy mitään hyvää) :) Ja arvaa vaan, oon kyllä pitäny shoppailusta huolen :'D postausta luvassa niistä ja kaikesta muustakin, täältä saa melkoista inspiraatiota tähän hommaan! ;)

   Poista
 2. Apua ihana Jenniina äää ♥ Ihana kuvauspaikkakin, siis mikä kevät ♥ Muistahan paljon postailla ja kuvailla jajaja kaikkee. Nauti ensinnäkin ihan hirmusti vapaa-ajastasi siellä mutta myös siitä työstä. Ihan huippu juttu että olet päässyt sinne ja oon hurjan iloinen sun puolesta. Mä haluan Primarkiin shoppaa kun jätin yhden rakkauteni sinne:'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Kata ♥ Täältä on kyllä paljon enemmän intoa postata :)! Töissä on kivaa porukkaa joten asiat on sielläkin mukavasti ♥ Voi ei, ei noin saa käydä! :( Pitää varmaan hakee mun ihastus sieltä ennen paluuta :)

   Poista