tiistai 21. huhtikuuta 2015

Castle hill and rainy evening

Ensimmäinen viikonloppu täällä ohi, hei vaan! :)
Muutamassa päivässä olemme ehtineet nähdä jo melkoisen määrän Huddersfieldiä. Pääosin olemme kierrelleet kaupungilla (ja shoppailleet, huuups... ;)) mutta eilen illalla menimme katsomaan ensimmäistä paikallista nähtävyyttä meidän osaltamme, Castle Hilliä. Olin juuri näyttänyt siitä kuvia luokkakaverilleni ja sanonut että joku päivä mennään kun kämppiksemme tuli kysymään haluammeko lähteä heidän kanssaan sinne ja mehän lähdettiin! Sattumoisin tämä kämppis vain ei ollut katsonut sääennustetta ;) Onneksi itelläni oli mukana sateenvarjo joten kamera pysyi suojassa ja vain kylmyys kiusasi eli reissu kannatti.

IMG_9219

Rinteiltä löytyy Victorian hotelli, näytti aika tunnelmalliselta!

IMG_9237

Päästäkseen Castle Hilliin saa kiivetä melkoisen matkan. Lähes koko matka on nousua ja kestää jalkaisin kävelyvauhdista riippuen noin 40-50 minuuttia. But it's totally worth it! ;) Lähtiessämme oli vielä melko valoisaa, mutta näkymät rinteiltä olivat jo silloin upeat, kuvat eivät anna niille oikeutta. 

IMG_9263

Castle Hill on siis torni joka on todellakin kukkulan kuningas ;) Sinne asti ehtiessämme sade oli jo ehtinyt päällemme, joten hengailemaan emme tällä kertaa jääneet. Näkymät olivat kuitenkin niin henkeäsalpaavia että niitä piti katsella ihan jonkin aikaa <3 Tuonne tullaan menemään vielä uudestaan (ihan jo treenin takia ;))!

IMG_9253

Sade teki näkymästä utuisen kauniin <3 Tuolla kukkulalla oltiin todella korkealla, en vaan voi liioin painottaa että tämä oli henkeäsalpaavaa. Paikalliset kanit olivat selvästi samaa mieltä, sillä tuolla niitä riitti! Joka puolella oli kaninkoloja ja itse töpöhäntiä.

IMG_9259

Huddersfiel, mielettömän upea kotikaupunkimme <3

4 kommenttia:

 1. Uijui kuulostaapa kivalle!:) pitäkäähän hauskaa siellä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos kuulostaa koska se oli mielettömän upeeta! <3 Täällä ois vaikea olla viihtymättä ja ens viikonloppuna lähdetään Leedsiin joten shoppailua ja eläintarhaa luvassa <3

   Poista
 2. Kuulostaa ja näyttää niin superihanalle Jenniina että pidähän kivaa ja nautihhan hirmuhirmu paljon<3 :) Ja oohhan varovainen ♥

  VastaaPoista