sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Spending all my money - first week

Nautin nykyään shoppailusta todella paljon, ja se on kukkarolle melkoisen tuhoisaa. Mutta kun kerran täällä asti olen, kai sitä "vähän" saa shoppailla? ;) Tämän eteen olen tehnyt töitä useamman kuukauden! Nyt ajattelinkin, että voisin esitellä teille ostoksia viikottain, miltäs tämä kuulostaa?

Sitten itse ostoksiin <3

IMG_9356 

No joo... kynsilakka <3 Tämä on aika punakulta/kupari ja muistuttaa kovasti erästä himoitsemaani Essien lakkaa. Niinpä tämä lähti kohtuuhinnalla mukaan Next -nimisestä vaateliikkeestä.

IMG_9368 

Löydetttiin tämän kaupungin Primark!! Pala taivasta, sanoisin! Mukaan lähti pari basic crop toppia väreinä musta ja koralli (ei näytä samalta kuin kuvassa). Hintaa näillä oli parisen euroa kappale (1,50£/kpl) jä merkkinä Atmosphere.

IMG_9371

No joo - tämä on itselle muistoksi reissusta <3 Niin totta, tätä on saanut itselleen vakuuttaa ja todeksi huomata! Tämä on työpaikaltamme Petersiltä.

IMG_9374

Pöllölaukku. Jep, ja se on ihana, ei kamala <3 Vähän veikkaan että näitä ei tule kovin monta kotona vastaan ;) Koska tämä oli edullinen, oli kiva kotiuttaa jotain hyvinkin erikoista.  Tämäkin on työpaikalta ostettu...

IMG_9378

... ja nämä myös! ;) Ihanat pöllökorvikset Equilibriumilta. Töissä on ihan liikaa houkutuksia ;)

Lisäksi olen ostanut ensimmäisen viikon aikana meikkivoidesiveltimen, jo kuvissa näkyneen sinimustan H&M peplumjakun, yhden kaulakorun ja pari tuliaista perheenjäsenille. Mutta miltäs nämä kuvaamani ostokset näyttävät? 

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo pöllölaukku! Se on just sua:D sitten kun tuut takaisin niin pitää kyllä nähdä, kun tää vuos on muuten menny ihan näkemättä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos!<3 Mun pöllökausi oli jo ohi mutta näköjään se on tehny vahvan comebackin :'D Ja hei oon samaa mieltä, ja ihan ekojen juttujen joukossa haluan porukalla Panzaan driksuille! <3

   Poista
 2. Ihania ostoksia ja jotenkin justiinsa niin sun näköisiä, kuten tuo pöllölaukku ja korvikset! Mä vien sut tyttö Panzaan drinksuille ja sä niin kerrot kaiken sitten Britteilystäsi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo eikö :') Kiitos <3 Kuulostaa hyvältä, deal ;)<3

   Poista