maanantai 27. huhtikuuta 2015

Tropical World

Jo toinen viikonloppu takana, aika menee hurjan nopeasti! Lauantaina suunnattiin Leedsiin, lähellä olevaan isompaan kaupunkiin. Ollaan aikalailla päätetty että Lontooseen ei lähdetä, vaan käydään näissä lähellä olevissa kaupungeissa mieluummin, sillä paljon on hienoa nähtävää täälläkin! <3

Lauantaina siis hypättiin junaan ja hurautettiin noin 20 minuutin matka Leedsiin (meno-paluu 6,70£). Pieni kävelymatka ja sitten bussilla (päivälippu 4£) Tropical Worldiin (sisäänpääsy 5£). Kyseessä on siis eräänlainen eläintarha trooppisille eläimille ja trooppinen on ilmastokin! Jos teillä joskus on mahdollisuus mennä tallaiseen paikkaan, en voi kuin suositella (vaikka kuumuus ei miellyttävää ollutkaan)!

Mukana mulla oli normaali ja pitkä putki järkkäriin ja olin kyllä tyytyväinen että raahasin ne molemmat mukaan! Jaoin kuvat nyt kahteen osaan, toivottavasti jaksatte katsoa nämä... niitä on muutama :D Ja sitten kuvat saavat puhua puolestaan :)

blogi 

Kauneimmat perhoset lensivät hurjaa vauhtia, joten niistä ei kuvia saanut. Tästä kuvasta kuitenkin tykkään vaikka perhoset eivät erityisen näköisiä ehkä olekaan!

blogi5 

blogi23 

Vesikilppareita!

blogi22

Ja löydettiin me Nemokin! ;)

blogi18 

blogi14

Näistä kiipeilevistä veijareista lähti hauska ääni!

blogi12


blogi9 

Tämä hymynaama säikäytti meidät aivan todella ilmestymällä kuin tyhjästä. Huikea!

blogi4 

blogi16 

blogi20

Ja viimeisenä näistä söpö mangusti <3 Näistä lisää kuvia tulossa :)

Mieletön paikka, ei mulla muuta, pus! <3

8 kommenttia:

 1. Hah ihania kuvia, voi vitsit kuulostaa kyllä hauskalle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuolla oli kyllä aika haltioissaan <3 Tarantellat ja lepakot sekä torakat jäi sit vähän vähemmälle kuvailulle ;) Oli huippua, on meillä mielettömii otuksia tän pallon päällä!

   Poista
 2. ÄÄÄ IHANIA KUVIA JENJEN! Mä tykkään sikana käydä elukkapuistoissa ja me funtsittiin sillon Lontoossa Saijan kaa et pitäs käydä mut ei sitäkään ehditty:<
  Siis toi viimenen vei mun sydämen, tuo mulle tuommonen magnusti. Joo tiijän et se kirjotetaan mangusti;) ♥ Höpöhöpö tyttöjä kun oon. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Mä oon niin onnellinen että meidän kämppis kysy meitä tonne koska ei oltais varmasti muuten keksitty paikan olemassaoloa! Oli ihan mahtava reissu! <3 Lisää mangusteja tilaukseen, selvä ;)

   Poista
 3. Oletpa saanut ihania kuvia napattua!! :) Miten suloisia tapauksia, varsinkin tuo viimeien kuva <3 hihii, minäkin haluan päästä tuollaiseen käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noi mangustit kyllä poseeras ihan huolella, oli pakko laittaa seuraavaan postaukseen tulemaan pari moista lisää ;) Jos joskus on mahdollisuus niin ehdottomasti kannattaa mennä! :)

   Poista
 4. Oi toi viimeinen kuva on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mangustit handlas kyllä poseerauksen ja paikoillaan pysymisen!

   Poista