maanantai 11. toukokuuta 2015

London

Lauantaina hypättiin puoli kymmeneltä Megabussin kyytiin ja suunnattiin kohti Lontoota! Pari tuntia bussissa, pari junassa ja oltiin perillä St. Pancrasin asemalla. Sattumoisin se on King's Crossin aseman vieressä, joten ihan ensimmäisenä suunnattiin katsomaan Platform 9 3/4! Oli kyllä mahtavaa nähdä se ja ihmisten innostus sitä kohtaan. Jonot kuvan ottamiseen olivat niin pitkät että ei jääty odottelemaan, mutta tyytyväinen olen silti! :)

IMG_0041

Pienen mietinnän jälkeen päätettiin ensimmäisenä mennä vilkaisemaan Covent Garden, joka on sievä kauppapaikka. Tavattiin siellä Late Lammas! :')

IMG_0094

Todella lähellä on myös Trafalgar Square -aukio jolla komeilee 50 metriä korkea patsas. Täällä oli runsaasti porukkaa nauttimassa mielettömän upeasta säästä :)

IMG_0157

Seuraavaksi suunnattiin riippusillalle jonka kautta ylittää Thames. Taru otti minusta kuvaa sillalla, kun täysin tuntematon mies ilmestyi kylkeeni - ja yhtä äkkiä hän myös katosi. Koominen tilanne josta muistoksi jäi yhteiskuva tämän herran kanssa! "It's working" hän huudahti kaverilleen kuvan jälkeen :D

IMG_0209blogi

Sillalta kelpasi ihailla London Eyea ja toiselle puolelle palattuamme Bigbeniä! 

IMG_0205bloginyt

IMG_0381bloginyt

London Eyen juurella oli aukio täynnä väkeä. Jäätiin seuraamaan mitä tapahtuu ja vietettiin nauruntäyteinen tunti! Kaksi poikaa veti hienon shown temppuillen pyörillä ja tämän jälkeen pienen matkan päässä eräs huikea mies veti vielä huikeamman shown: parasta huumoria aikoihin! Hän myös teki loppuhuipennuksena käsilläseisontaa (ja muistutti monta kertaa, ettei halua kuolla - tuolloin oli voimakasta puuskittaista tuulta ja kuten näkee, maatasossa ei oltu). Ei voi oikein kuvailla, mutta jäi kyllä niin hyvät muistot näistä ja koko päivästä <3

IMG_0268

IMG_0295bloginyt

Bigbeniä kyllin ihailtuamme suuntasimme vielä Buckinghamin palatsille. Hurjalta näytti kun vartijoilla oli isot aseet! Late Lammas kuitenkin pehmitti tunnelmaa ;)

IMG_0445bloginyt

IMG_0468bloginyt

Illan viimeinen haaste oli löytää oikea paluuasema, mutta lopulta selvittiin siitä ajoissa ja kunnialla! Victoria Coach Stationilta hypättiin bussiin ja matkattiin 5,5h kotiin. But it was worth it! <3

Kokonaisuutena päivä onnistui niin hyvin kuin vain voi <3 Olen niin onnekas ja onnellinen että saan asua Britanniassa ja kokea näin hienoja asioita!

4 kommenttia:

 1. Vitsit miten kivalle näyttää teidän reissu Lontoossa♥ ja ah mitä kuvia, vautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan täydellinen päivä sen aikaa kun Lontoossa oltiin! <3 Kiva että tykkäät, on kyllä ihan eri fiilis kuvata kun on järkkäri matkassa! :)

   Poista
 2. Awwws arvaatko kelle tuli ikävä Lontoota?! Ihania kuvia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylläriii ;) Kyllähän tuonne kelpaa kaivata, oon niin onnellinen että päätettiin sittenkin mennä <3 Kiva että tykkäät, kiitos! <3 Ajattelin vielä myöhemmin tehdä toisen postauksen Lontoosta, katsotaan!

   Poista