lauantai 16. toukokuuta 2015

Spending all my money - fourth week

Neljäs viikko pysyi shoppailujen suhteen maltillisena. Lontoossa keskityttiin nähtävyyksiin ja mukaan lähti vain postikortteja sekö kolme jääkaappimagneettia. Viikolla pidin tiukkaa linjaa, että shoppailut säästän ensi viikon Manchesterin reissuun. Mutta jotain, kuten arvata saattaa, lähti silti mukaan ;)

Ihan ensimmäisenä kuitenkin jo viikko kolmen aikana ostettu uusi vaaleanlila lompakko DSUK Londonilta<3 

IMG_0484

Viikko neljän ensimmäinen ostos olivat Khrion nahkasaappaat, joita moni jo edellisessä asupostauksessa ihastelikin. Tämä kuva on hölmöstä kuvakulmasta, mutta näättepähän värin ja saatte parempaa käsitystä :) Tykkään näiden simppelistä kauneudesta ihan hirmuisesti!

IMG_0596

Kun kynsifriikki on matkalla, tarttuu mukaan lähes poikkeuksetta myös jotain kynsille. Tällä kertaa ostin suhteellisen edullisesti OPI:n RapiDry pikakuivattavan päällyslakan. Ja kokeiltuani mietin miksi en ole ostanut sitä aiemmin. En voi kuin suositella <3 Upea kiilto ja lakkaus todella kuivaa nopeasti!

IMG_0490 

IMG_0506blogi

Vielä lähti mukaan kosmetiikkaa sillä Superdrugilta ostin huultenrajauskynän uusien huulipunien kaveriksi. Tuo teroitin on aika loistava :D Rajauskynä siis Makeup Academyn ja sävynä Red Drama.

IMG_0494

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä pilkkahinnalla ostamani Buckley Londonin korvakorut <3 Nämä on ihan selvästi juhliin eikä arkeen ja oi että ne on kauniit! :)

IMG_0498

Ilmeisesti en ole ainut joka tykkää noista saappaista, mutta mites nämä muut ostokset jakaa mielipiteitä? ;)

2 kommenttia:

  1. Pitääpä hankkia itsellekin tuo OPI:n lakka!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minut kyllä aikankin vakuutti jo yhdellä kokeilulla :D Reilumman hintainenhan se Suomessa usein on, mutta toisaalta tuota kelpaa käyttää joka lakkaukseen joten ehdottomasti on sen väärti! :)

      Poista