sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Spending all my money - second week

Toisen viikon shoppailusaldon vuoro! :) Mukana on taas itselle ostetut jutut, ei tuliaisia tai pakollisia juttuja. Toiseen viikkoon mahtui kaksi paria kenkiä, hih ;) Jemmasin osan ostoksista odottamaan mennyttä perjantaita, joten ne näkyvät sitten kolmannen viikon postauksessa.

IMG_9722 

Doven käsirasvaa en olisi tarvinnut, mutta koska sitä saa täältä niin edullisesti, halusin testata. Olen kyllä tykännyt tästä, ja tuoksu on ehdotonta plussaa! ;) 

IMG_9680 

Atmospheren kukkatennarit <3 Nää oli niin edulliset ja söpöt että lähtivät mukaan Leedsin Primarkista!

IMG_9743 

Oranssin/persikan sävyinen pitkähihainen Atmosphereltä. Kyllästyin palelemaan töissä (täällä ei juuri liiketiloja lämmitetä ja kun ulkona on kylmä, sisällä on tosiaan kylmä myös) joten etsin Primarkista halvan ja kivan pitkähihaisen sillä en normaalisti käytä moisia. Tämä jakkutakin alle ja jo tarkenee paremmin :) Jakun sisäkangas kun on ihoa vasten kovin kylmä, mutta nyt on ongelma ratkaistu!

IMG_9733 

Ja sitten mun sydämen vieneet korkokengät <3 Nämä on Moda In Pelle:ltä ja ihanan tuntuiset jalassa! Beige nahka on ihanan sävyinen ja helppo yhdisteltävä. Ja katsokaa nyt noita korkojen koristeluja, kyllä näin kauniiden kenkien takia saa kukkaro "vähän" laihtua:

IMG_9739

Mitäpä mieltä olette näistä molemmista kengistä? :)

2 kommenttia:

  1. UULALAA ANNA NOI KOROT MULLE! ♥ Ihan täydelliset ja mä halajan tollaisia kiilakorkoja tänä kesänä itelleni paljon. Hyvät jalassa ja helppo kävellä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa oon ihan samaa mieltä niiden täydellisyydestä joten taidan pitää ne itse ;)<3 Tiiätkö ne Biancon beesit kiilakorot jotka sultakin löytyy niin lähtee nyt varmaan kyllä kiertoon, koska nää hakkaa ne 100 - 0 :D Ehkä. (Koska toisaaltahan korkoja ei voi olla liikaa ;) )

      Poista