keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kesämökillä

Jo viikko sitten sunnuntaina otettiin Viivin kanssa kuvia mökillä kun aurinko paistoi ja viileästä tuulesta huolimatta auringossa tuli ilahduttavan kuuma. Ihana päivä. Ihana mökki. Hyvä ruoka. Lyhyesti: <3

DSC_3381

Hiukset olin väkertänyt rennolle ranskalaiselle, mikä itsensä ylitys ;) Ei sitä perinteistä poninhäntää aina jaksa ja tuulisella säällä hiukset on kuitenkin kiva pitää kiinni.

DSC_3393

Vaatteet ovat aikalailla tämän hetken suosikkeja: maxihameella tarkenee hyvin, pitkähihaista opin käyttämään Briteissä ja farkkuliivi oli kiva löytö kirpparilta ja olen siihen kovasti tykästynyt! Balleriinat ei ole liian kuumat eikä liian kylmät kun muu vaatetus on kohdillaan.

DSC_3404

Farkkuliivi - Second Hand (Only)
Pitkähihainen - Atmosphere
Maxihame - H&M
Balleriinat - Fiore (UK)

blogiin

Nyt kun palattiin taas näihin viileämpiin säihin, tulee tämä kokonaisuus varmasti olemaan paljon käytössä. Tykkään siitä kovasti joten en pistä liikaa pahakseni :)

4 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä kiva kesä asu joka sopii viileämmällekkin kelille :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana hamonen! Ei onnistuisi minulta ranskanletti omaan päähän, joten hatunnosto sillekin!

   Poista
  2. Kiitos Viivi! :) Jostain sitä kesäfiilistä täytyy aina saada ja maxivaatteet toimii siinä tarkoituksessa aika hyvin! :)

   Poista
  3. Kiitos Salla! :) Hame on oma suosikki, kiva kuulla aina että se miellyttää myös muiden silmää! ;) Ranskanletti omaan päähän on harjoittelun tulos ja joskus se onnistuu ja joskus ei sitten millään :D

   Poista