keskiviikko 12. elokuuta 2015

Mökkeilyä

Muutama viikko sitten suunnattiin kaveriporukalla mökkeilemään. Paljon kavereita, hyvää grilliruokaa, julmettu musiikintoisto-kokoonpano sekä "bilelato". Onhan siinä oma viehätyksensä :) Tunnelmakuvia löytyy Katan ja Viivin blogeista, itselläni on esitellä vain Katan kanssa otettuja asu/fiilis -kuvia, jotka ovat kyllä aika mahtavia <3 On aina kiva päästä kuvailemaan jonkun toisen bloggaajan kanssa, ei tarvitse tuntea itseään hölmöksi kameran edessä pelleillessään. :)

Synkeä taivas ja pellot loivat ihan mielettömän vaikuttavan kokonaisuuden <3 Että maalla on kaunista!

blogi

Koska vapaita oli pari päivää putkeen, sain aikaiseksi lakattua kynnet! Mä vaan niin tykkään kun kynnet on laitettu <3 Se on sellaista omaa pientä puuhailua:) Pitkästä aikaa laitoin kynsille tuota Mavalan käsittämättömän upeaa glitterlakkaa, jota tosiaan on kynsillä vain yksi kerros mustan lakan päällä!

blogi4

Vaikka mä en hurja bilettäjä olekaan, on välillä kiva päästä juhlimaan, tanssimaan ja nauttimaan ystävien seurasta näin. Mä vaan olen se, joka haluaa aina ekana nukkumaan :D Ei musta ole valvomaan eikä juominenkaan juuri kiinnosta, ja välillä sitä miettii että onko koko hommassa mitään järkeä. Jos muut ei siitä liikaa häiriinny niin ehkä mä jatkan tällä mallilla, mitä sitä turhaan valvomaan (varsinkin jos migreeni koittaa puskea päälle niin kuin tällä kerralla...)

blogi2

Collegetakki - Seppälä
Toppi - Atmosphere
Collegehousut - H&M
Tennarit - Atmosphere

blogi3

Joka tapauksessa oli ihan kivaa ja päästiinpä edes kerran tänä kesänä kaverien kanssa mökille! Oman kullan kanssa nyt sitten viikonloppuna taaskin nautittiin rauhallisesta yöstä mökillä kahdestaan :)<3 Mä niin rakastan sitä mökkiä ja rauhallisuutta!

Mites te, kuuluuko mökkeily ehdottomasti teidän kesään vai onko se enemmän sellainen "pitäisi" -juttu? :)

11 kommenttia:

 1. Näistä tuli kyllä ihan mahtavia Jenniina! Sun kanssa on mahtava kuvailla kun saa pelleiltyä tosiaan eikä tarvi tuntea itteensä hölmöksi;) Mökkeily kuuluu ehdottomasti kesään ja tässä loppukesästä ollaan itse asiassa Saijan kanssa innostuttu siitä enemmän, mikä on aika hassua kun parina viime kesinä ei olla tykätty, paitsi minä mutta vain kaveriporukalla:D Ei sitä tarvi pitkään valvoa ja bailata jos se ei oo oma juttu, kyllähän se rauhallisesti otettunakin voi olla hauskaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuli upeita, molempien kuvista! ♥ Hauska että ootte nyt innostunu :D mä rakastan rauhallista mökkeilyä ♥

   Poista
 2. Ihania kuvia nämä! ♡ jotenki tosi hyvä fiilis näissä :) mökkeily on kyllä kivaa ja kuuluu kesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näiden kuvaaminen oli kyllä kivaa joten mukava kuulla että fiilis välittyy! ♥ Mökkeily ♥

   Poista
 3. Vautsivau mitä kuvia ♥♥ Mökkeily on ihanaa, kaveriporukalla ja ilman! Pääsee rentoutumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Joo, mä tykkään eniten kullan kanssa mökkeilystä, se on superrentouttavaa ♥

   Poista
 4. ihania kesäkuvia ♥! tuli niin hyvä fiilis tätä postausta lukiessa :)!

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi ihana kuulla! ♥ Tulee itselle hyvä mieli kun kuulee että voi omilla kirjoituksillaan saada muille hyvää mieltä! :)

   Poista
  2. jep se on kyllä totta ♥! yksi bloggaamisen parhaista puolista :)!

   Poista
 5. Mäkkeily on must! Ainakin pakko edes kerran kesällä päästä perheen mökille :)
  Blogisi näyttää ja vaikuttaa tosi kivalta! :) Jäämpäs tänne hengaamaan.

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me aina pienempinä mökkeiltiin perheen kanssa, mutta enää vuosiin meillä ei ole ollut mökkiä (ei oikeastaan koskaan ollutkaan, vaan enon talo ajoi sitä virkaa) :) Ihana kuulla että tykkäät ja jäät seuraamaan ♥

   Poista