tiistai 1. syyskuuta 2015

Vielä ripaus kesästä

Aika rientää, yhtäkkiä (tai pitkän odotuksen jälkeen kröhöm) on syyskuu. Syksy. Koulu on alkanut taas, ja pari päivää viikosta kuluu työssäoppimisen merkeissä, viikonloput taaskin palkkatöissä. Odotan jo viileitä päiviä, pimeitä iltoja kynttiöiden valossa sekä kääriytymivaatteita, tiedättehän. Teekupillisia ja kaikessa rauhassa värityskirjaan uppoutumista. 

Ja muutto. Odotan sitä niin todella! Vihdoin on aika kerätä tavarat vanhempien katon alta ja päästä asumaan kahdestaan oman kullan kanssa. Asuntoa/muuttamaan pääsyä on odoteltu, mutta hyvää kannattaa odottaa, eikö vaan ;) Enää muutama viikko!

blogi

Paita - Seppälä
Maxihame - H&M
Rannekello - Kenneth Cole
Lompakko - Guess
Laukku - Anna Smith

blogii

Vaatteista ei ole sen kummemmin sanottavaa... Jotenkin vaan on niin että aina kun jaksan/saan jonkun kameran taakse, on päällä tuo hame. Vaikka oikeasti käytän paljon muitakin hameita, mekkoja, kaikkea :) Joten olkaa hyvä, jälleen yksi variaatio tästä hameesta kiitos laiskuuteni :D Mutta on se nätti, eikö vaan?

4 kommenttia:

 1. Kesä meni kyllä vauhtia mutta kyllä sitä syksyä jo odottaa :)♡ oij onnee muutosta, se on ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä kyllä hurahti äkkiä :D mutta ah syksy ♥ ja heh, kiitos kiitos ;) kaks viikkoo ja saa avaimet käteen ♥

   Poista
 2. Oikein kiva asu!

  Se oli kyllä jännää ja ihanaa, kun pääsi muuttamaan omaan kotiin! :)) Mulla on jo about 7 vuotta itsenäistä asumista. 2014 kesällä mun edellisen parisuhteen päätyttyä muutin vanhemmilleni hetkeksi, mutten viihtynyt siellä ollenkaan. :D Jotenkin sitä on niin tottunut menemään ja tulemaan miten ite tahtoo. Mä olen tosi läheinen vanhempieni kanssa ja viihdyn heidän kanssaan hyvin, joten siitä ei ainakaan ollut kyse. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)<3 Voin vaan kuvitella tuon takaisin vanhempien luona asumisen :D Mullakin on todella hyvät välit vanhempiini, mutta ihana saada oma rauha! Vihdoinkin taloudellinen tilanne sen sallii joten nyt muutetaan :) Odotan just sitä että saa mennä ihan vapaasti eikä tarvii miettiä onko muiden vaivoiks :) Ja sisustaminen ja kaikki... <3

   Poista