torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukoti

Vihdoin ja viimein on luvassa pientä vilkaisua meidän kotiin! Lupailin ottaa kuvia meidän jouluisista yksityiskohdista. Vasta hieman myöhemmin tajusin, että kaikki jouluinen on meillä keskittynyt ruokapöydälle :) Nakkasin mukaan kuitenkin muutaman muunkin kuvan.

IMG_0069 

Ruokapöydällä on koko syksyn nököttänyt tallilyhty eri tavaroiden seurana. Sittemmin joulun lähestyessä hankin adventtikynttilät, niille valkoisen Teema-vadin (hurraa monikäyttöisyys!), ihanat tabletit Suomalaisesta kirjakaupasta (siellä on nykyään ihania pieniä sisustusjuttujakin!) ja seuraksi on sitten päätynyt vielä lahjoina saatu kastehelmi-tuikkukippo sekä Pentikin Saaga-teräslautanen. Ja hei mariskooleja on pakko olla ;) Rakastan Iittalaa :)

IMG_0058 

Kuopio-hallilla olleilta suurmarkkinoilta lähti mukaan tämä suloinen käpy-kynttiläkippo. Hintaa oli 2€ joten nappasin tämän koristamaan meidän tv-tasoa, hieman jotain jouluista muuallekin kuin ruokapöydälle ;) Tätä oli vaikea kuvata, varsinkin kun nämä kuvat on otettu viallisella kameralla.

IMG_7773 

Lyhty parvekkeella on Etolasta ja ledikynttilä sen sisällä valaisee ihanasti joka ilta <3

IMG_0061 

Tälläkin hetkellä meidän kotona on myös ei niin jouluisia sävyjä, mutta en ole kaikkea raaskinut nostaa pois, koska kynttilöitä ja tuikkuja ei voi olla liikaa! Omenanvihreä on ihana sävy mutta häiritsee kyllä itseä näin joulun alla :) Harmaa kynttilä Pentik, tuikkutelineet on ostettu joltain suomalaiselta keramiikkapajalta :)

IMG_0072 

IMG_0063 

Ja lisää omenanvihreää :) Tässä vaiheessa Mariskooli on jo päätynyt kaappiin ja tilalla on tulilatva <3 Tarjotin on Ikeasta, valkoinen kirstu Risto-Matti Ratian Saaristo.

IMG_0076

Rakkaimpia talvijuttujani näistä kaikista ovat kuitenkin Arabian Runo-sarjan Hallamarja-mukit ja kulhot <3 Tämä oli useampi vuosi sitten sesonkituotteena, joten näitä ei enää ole saatavissa. Kerkesin kuitenkin hankkia itselleni mieluisen määrän näitä - neljä mukia ja kulhoa sekä kaksi hyvin tarjoiluun sopivaa lautasta :) Muut astiat meillä ovat Teemaa valkoisena ja turkoosina, joten nämä istuvat hyvin sekaan.

Kuvat eivät ole ihan parasta laatua, sillä ne on tosiaan otettu viallisella rungolla. Ostin juuri Canon 1200D:n melkoisella alennuksella, mutta ensimmäinen kappale oli tottakai maanantaikappale. Nyt kamera on jo vaihdettu ja toimii :) Alkutuntumalla ihan hyvä järkkäri tämmöiselle pienelle harrastajalle! Valintaan vaikutti naurettavan hinnan lisäksi merkki, sillä isäni kamera on myös Canon ja näin ollen voin halutessani hieman lainailla putkia häneltä ;) Aikainen joululahja itselleni :D

Oletteko tekin ostaneet jo lahjoja itsellenne? ;) Onko Joulu muillekin "tekosyy" itsensä hemmotteluun? :) Miltä meillä teidän mielestä näyttää? :)

4 kommenttia:

 1. Toi ruokapöytä on niiiiiiin nätti! ♥_♥


  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Vietän sen ääressä niin paljon aikaa että siihen on tullut panostettua :)

   Poista
 2. Tosi ihania pieniä joulujuttuja teillä ♥ kyllähän jouluna saa vähän hemmotella itseään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ No joo, hyvä että muutkin on sitä mieltä ;)

   Poista