lauantai 2. tammikuuta 2016

2015 ♥

Viime vuosi oli uskomattoman hyvä ♥ Kun vuosi 2014 oli vaihtumassa 2015, päästin pienet itkut. Olin niin tavattoman jännittynyt, eniten hyvällä tavalla, kaikesta siitä mitä tiesin vuoden tuovan tullessaan. Oli vain muutamia päiviä siihen, kun mies lähtisi armeijaan, muutama päivä ensimmäiseen palkalliseen työvuoroon ihan "aikuisten oikeassa" työpaikassa. Ja vielä kaiken päälle tieto siitä, että on aika hypätä vielä näitäkin rajummin ulos omalta mukavuusalueeltaan - kolmen kuukauden päässä siinti lähtö Britanniaan kahden kuukauden työharjoitteluun.

blogi1

Armeija teki varmasti hyvää parisuhteelle - välillä on hyvä olla erossa. Alkuvuodesta se ei silti siltä tuntunut - mies oli lomilla parin kolmen viikon välein ja suurimman osan noista lomista minä olin töissä. Kun olin jo Britanniassa, mies oli usean viikon metsäleireillä ja sain viestejä tai yhteyttä häneen hyvin harvoin. Siitä kaikesta kuitenkin selvittiin ilman ikävää suurempia ongelmia :)

IMG_8851BB

Työ on kasvattanut minua hurjasti ja tarjonnut myös paljon uusia mahdollisuuksia. Opiskelun ohessa se ei aina ole ollut kevyttä, mutta silti olen pitänyt siitä todella paljon. On ollut kiva, kun ei enää ole tarvinnut olla se porukan tyhjätasku jolla ei ole varaa mihinkään ;) Ja mitä pidän todella tärkeänä, on se että työnteko mahdollisti Britanniaan lähtöni - en joutunut pyytämään matkaan tukea keneltäkään.

IMG_0212-001

Britannia oli mieletön kokemus, jota en varmasti unohda ikinä ♥ Uskalsin lähteä, ja jo se oli voitto - puhumattakaan siitä että näin kuusi kaupunkia ja tapasin aivan ihania ihmisiä ♥ Surkea englannin änkytys ja en mä osaa -lauseet ovat vaihtuneet siihen, että olen oikeasti ihan fiiliksissä kun pääsen puhumaan englanniksi :) Ja kyllähän se asuntokin tuli pidettyä pystyssä ja maha täynnä, sekin teki ihan hyvää :)

IMG_4590

Kun tulin takaisin, oli vastassa sitten se ihan oikea kesätyö. Sain rahaa jemmaan, ja kun sattumalta täydellinen vuokra-asunto tuli kesällä vastaan, oli parissa päivässä jo varmaa, että syksyllä muutetaan miehen kanssa yhteen ♥ Yksi unelma kävi toteen :) Muutto yhteen siis. Näin täydellisestä kämpästä nyt ei osannut edes unelmoida :D Ja toteutettiin me viimein yhteinen matkakin, Tallinna oli ihana!

DSC_6842

 Alkuvuoden sairastelujen jälkeen koko terveys lähti muuttumaan paremmaksi ja se on myös tosi oleellinen asia, josta keväällä sitten kirjoittelinkin :) Vuoteen kuului myös muita suuria ja pieniä iloja, toki myös suruja. Koko sydämestäni voin kuitenkin sanoa, että oli ihan mahtava vuosi!

Mites teillä? Tästä vuodesta haaveissa vielä parempi vai toiveena edes lähes yhtä hyvä? :) Kuinka villisti vuosi vaihtui? :)

4 kommenttia:

 1. Paljon on sun vuoteen mahtunut! :) toivotaan että ensi vuosi on yhtä hyvä kuin edellinen ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tapahtumarikkain vuosi varmaan tähän mennessä, tai ainakin eniten isoja asioita :D ihana vuosi ♥ kiitos ja samoin, jospa tämä vuosi iloksi muuttuisi myös!

   Poista
 2. Varmasti noi reissut jää loppuelämäks mieleen vuodesta 2015! Mahtavaa että uskalsit lähtee Britteihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! ♥ Kyllä kannatti uskaltaa, tommosia mahdollisuuksia kun ei toiste vastaan tule! :)

   Poista