torstai 9. kesäkuuta 2016

Graduation

Perjantaina koitti kauan odotettu hetki, kun sain muiden koulutovereideni tavoin kävellä juhlasalin etuosaan ja ottaa todistuksen käteeni. Ihan mieletön fiilis, että tuo kaksi vuotta on nyt takana, ja minulla on ammatti jossa tällä hetkellä viihdyn erittäin hyvin ♥ Ylioppilaspohjainen merkonomilinja osoittautui ihan loistavaksi valinnaksi - motivoitunut ryhmä, ihania uusia ystäviä ja nopea koulutus, unohtamatta esimerkiksi ulkomaan työssäoppimista ja työpaikan löytymistä... :) ♥

Blogi

Koska loppukevät on taas ollut aika haipakkaa ja olen jo ylioppilasjuhlat pitänyt, päätin pitää vain pienet juhlat - oma perheeni, tätini perhe samalta paikkakunnalta ja muutama kaveri. Tykkäsin kovasti ♥

IMG_1132b

Rakas pikkusisko hilpaisi toisesta päästä koulua tuomaan mulle maailman kauneimmat neilikat ♥ Vuoden päästä sitten aika juhlia häntä ♥

IMG_1150

Vieteltiin juhlia minun ja avokin luona. Sain parvekkeelle edeltävänä iltana ostettua maton ja äiti toi orvokkeja lainaan, ja aika ihanalle näyttää, eikö?

IMG_1153

Yhteiskuvia juhlaväestä käytiin ottamassa ah niin kauniisti taloyhtön pihassa, mutta onpahan muistoja :) Kunnollisia valmistujaiskuvia minulla ei ole taaskaan, ehkä sitten seuraavan valmistumisen yhteydessä ;) Kampauksen teki tuo samainen sisko, kiitos ihan hurjasti ♥ Lisäksi päältä löytyi pitkäaikaisia suosikkeja, kuten tuo Seppälän maximekko ja Biancon korkokengät. Riemun korvakorut sopi tyyliin ihan mahtavasti!

IMG_1201

Nyt nautiskelen siitä, että työpäivistä huolimatta minulla on joka päivä myös vapaa-aikaa. Ihan uskomaton fiilis ♥

Onnea kaikille muillekin valmistuneille! ♥ Ja ihanaa kesää ihan kaikille, vaikka juuri nyt sää ei ole siitä asiasta samaa mieltä!

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea valmistumisesta! Ja ihana, että löysit alan, joka tuntuu hyvältä. Se on tärkein asia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ On kyllä aika mieletöntä että oma ala löytyi näin pian :)

   Poista
 2. Ihania nämä kuvat ja toi parveke näyttää kyllä hyvälle! Ihanan pirteää keltaista oot sinne valinnut ♥ kaksi vuotta meni kyllä yhtä haipakkaa mutta ihanat ystävät sieltä onneksi jäi ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tuntui että jotain voimakasta väriä tuonne parvekkeelle oli saatava ja kun näin tuon Askon maton niin se oli menoa :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ❤️ Pakko tulla testaa toi teidän kaunis parveke! 😊

  VastaaPoista