torstai 16. kesäkuuta 2016

Kosmetiikkaherkkuja

Olen viime aikoina innostunut kokeilemaan itselleni uusia kosmetiikkatuotteita ja etenkin ihania kotimaisia tuotteita. Mulle on nykyään tosi painava asia tuotteen valinnassa sen kotimaisuus. Nää on olleet niin hyviä, että pakko hehkuttaa teillekin!

IMG_1258

Koska en paljoa meikkaa, puhdistustuotteet ja rasvat on sitten niitä mitä kulutan. Olen aiemmin käyttänyt sekalaisia merkkejä, milloin Niveaa, milloin Garnieria ext. Nyt olen kuitenkin pyrkinyt tosiaan vetämään näissäkin kotiin päin, ja buumi lähti oikeastaan liikkeelle tuosta Lumenen Deep purifying daily scrub & wash - geelipesusta. Se näytti niin houkuttelevalle, että pakkohan sitä oli päästä koittamaan!

IMG_1259

Käytän tuota kuorivaa pesua aina suihkussa, sillä herkkä sekanassu ei kestä jatkuvaa vesipesua. Tuote on aika juoksevaa, mutta siinä on sopivasti kuorivia rakeita ja se vaahtoaa kasvoille hieroessa mukavasti. Seuraavana vaihtoon lähti kasvovesi, jonka sitten nappasin samaa sarjaa. Perushyvä kasvovesi meikäläisen iholle, ei moitittavaa. Nyt viimeisimpänä nappasin mukaani tuon Bright Touch -sarjan puhdistusvaahdon täydentämään kasvojen joka-aamuista ja -iltaista puhdistusta, kun tuntui ettei pelkkä kasvovesi enää riitä kun naama menee töissä ihan likaiseksi. Ei hullumpi tuote tämäkään, toimii kohtalaisesti myös niin että tuikkaa tätä vanuun ja pyyhkii naaman sillä. Isona plussana näissä kaikissa on hyvä tuoksu!

IMG_1268

Mutta sitten ne todelliset rakkaudet, jos nuo aiemmat on tosi hyviä niin nää on ihan täysiä kymppejä! ♥ Herbina on nyt puskenut ulos uuden sarjan mitä ihanimpia tuotteita, ja katsotaan mitä kaikkea päädyn vielä näiden perusteella haalimaan.. ;) Tuota kuorintaa voin suositella ihan kaikille! Huumaava tuoksu, ihana koostumus eli tarpeeksi paljon ja sopivan kokoisia kuorivia rakeita sekä ihan mieletön pehmeys iholla tämän käytön jälkeen ♥ Melkein tekis mieli maistaa tätä! Kasvovoide houkutteli myös pakkauksellaan ja suojakertoimellaan. Mieluummin tätä naamaansa laittaa kuin aurinkorasvaa, tiedättehän sen epämiellyttävän tunteen. Joo, tämä kyllä koostumukseltaan muistuttaa aurinkorasvaa, mutta on huomattavasti miellyttävämpi iholla ja ehdotomasti paremman tuoksuinen ♥

IMG_0766

Extrana mainittakoon vielä nämä luomivärit, jotka hankin jo helmikuussa... Montaa käyttökertaa näille ei ole kertynyt, mutta se ei suinkaan johdu siitä että nää olis huonoja, koska nämä ovat todella hyviä ainakin meikäläisen käyttöön :) Pigmenttiä riittää ja käyttäytyvät ja pysyvät hyvin :) Kyseessä on siis Maybellinen The Nudes ja The Blushed Nudes -paletit. Kohtuuhintaiset ja kivat paletit tämmöiselle joka ei ole himomeikkaaja.

Löytyikö näistä teille tuttuja tuotteita? Joko olette kokeilleet noita Herbinan uusia tuotteita? ♥

7 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään kyllä Lumenen tuotteista, ja itseltä löytyy tuo puhdistusvaahto ja oon tosi tyytyväinen ollut, ihan huippu! ♥ Blushed Nudes luomiväripaletti löytyy myös ja on omaan mieleen :))

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Miullakin on tuollainen luomiväripaletti, on kyllä todella hyvä! :-)

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noi paletit on kyllä ollu munkin mieleen :)

   Poista
 3. Nyt kyllä harmittaa, että en tuota herbinan kuorintaa ostanu 😔😂 kyllä se täytyy hankkia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihana että voe mahoton pakkohan se on jokaisen hankkia ;)

   Poista
  2. Se täytyy kyllä tehdä! Mutta pakko vielä mainita, nyt kun ensimmäistä kertaa ikinä aukasin tän sun blogin tietokoneella, että tää ulkoasu on tosi kiva :) Tätä tekstin taustaa ei mobiiliversiossa näy :(

   Poista