keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Summer dress

Mekkokelit! ♥ En varmaankaan ole ihan ainoa, joka on nyt onnessaan. Kaapissa on monta ihanaa mekkoa, ja nyt tämäkin vilukissa tarkenee niitä käyttää :) Kun aamulla menee aikaiseen töihin (well hello juhannus ja viiden aamut..), jää sen jälkeen vielä mukavasti aikaa nauttia kesästä ♥ Kesäilloista nauttiminen taas jää valitettavan vähälle, mutta kaikkea ei voi saada samaan aikaan.

DSC_0079blog

Muutamana vapaapäivänä pääsin jo aivan kesälomafiiliksiin, kun ehti kierrellä kauppoja pitkän kaavan mukaan, nähdä siskoja ja ystäviä, istua terassilla juomassa jäämochaa ja tottakai aamuteetä omalla parvekkeella ♥ Kyllä ne vaan on just nää pienet suuret arjen asiat jotka saa onnelliseksi.

DSC_0020blog

Mutta arkisten juttujen lisäksi ne erikoiset hetket on myös aika ihania. Kävin ostamassa itselleni lipun Pariisin Kevään keikalle, mennään isojen siskojen kesken kuuntelemaan ♥ Aikoihin ei ole bändiä tullut kuunneltua, mutta luulempa tuon olevan livevetona aika unohtumaton oman tyylinsä ansiosta!

DSC_0039

On jotenkin ihan uskomatonta, että juhannus on jo tällä viikolla. Aika juoksee siis edelleen :) Tämä juhannus meikäläisellä menee töissä. Asiakkaat ovat osoittaneet aika selvästi että pitävät siitä että ruokakaupat ovat joka päivä auki ja niinpä varmat vapaapäivät ovat enää haave vain. Toisaalta juhannussuunnitelmia ei sen suurempia ole, joten joutaahan töissäkin olemaan. On vain harmi olla töissä hyvin usein juuri viikonloput, kun miehellä taas on aina viikonloput vapaat. Tässä elämäntilanteessa tämä tosin vielä menee melko kivuttomasti.

DSC_0210blog

No, onneksi nyt on suunnitteilla yhteinen viikonloppuvapaa ja sille aika mukavia suunnitelmia hyvin pienellä mutta sitäkin paremmalla porukalla ♥

Kuvista kiitos ihanalle Viiville ♥ 

Mitä mieltä te olette näistä kauppojen nykyisistä aukioloista? :) Entä onko juhannustaiat jo kaivettu muistin sopukoista valmiiksi?

8 kommenttia:

 1. Oi kun kivoja kuvia ja ihanan pirtee mekko! <3 Ja tuo kukka laukku on niiiiin söpö :) Noista kauppojen aukioloista sanottava sen verran, että mun mielestä se aiempi systeemi oli ihan hyvä ja toimiva! Tai sitten olen vaan niin tylsä ja vanhanaikainen :D Onhan siinä tietysti hyvätkin puolensa, mutta meille ei oo tähän asti ainakaan ollut minkäänlaista merkitystä noilla pidennetyillä aukioloajoilla tai sillä onko ne joka päivä auki juhlapyhistä riippumatta :) (Nyt kun mainitsin, niin varmaan ravaan kaupassa juhannuksena kun jotain tärkeetä unohtunut tai jokin loppuu kesken :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥ Niin, kummasti sitä vaan ennen selvittiin vaikka kauppa oli pari päivää kiinni :D

   Poista
 2. Jäiks näistä kuvista tuli kyllä ihanat!! ♥ ja tuo mekko ja laukku on kuin tehty toisilleen :DD ja mun mielesä vähän turhaa pitää kauppoja auki juhannuksena kellon ympäri, riittäisi ihan hyvin että jonkun aikaa päivästä ovat...menee juhannus ym. juhlapyhät piloille sen takia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuli!! ♥ Laukku pääsee kyllä kivasti oikeuksiinsa tuon yksivärisen mekon kanssa :)

   Poista
 3. Onpa ihana look ja kaunis sinä!♡ Heii mistä tuo laukku on? aivan ihana!!♡☆ Mukavaa juhannusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥ Laukku on tilattu Zalandolta ja merkki on Lydc London :) Oli rakkautta ensi silmäyksellä ♥

   Poista
 4. Aivan ihana mekko! Niin raikkaan värinen ja tuo ihana laukku vielä matchaa kivasti! :)

  Musta kauppojen aukioloajat on nykyään buu, musta on jotenkin itsekästä, että ihmisten on päästävä kauppaan milloin vaan, niin, että kauppojen työntekijöitä menee kaikki ns. varmat lomat pois vaikka työajat on muutenkin epäsäännöllisiä :( Tietysti joillekin kaupan työntekijöille varmasti sopii, mutta vaikka nuo aukioloajat ei omiin työaikoihin vaikutakaan mitenkään niin äänestäisin edottomasti paluuta entiseen :D

  http://riikkamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla ihmisten ajatuksia aiheesta :) Nostan hattua niille liikkeille, jotka edelleen esim pitävät sunnuntait suljettuna (esim osa huonekaluliikkeistä) tai erikoispyhät :) meidän pulju kun on auki 24/7...

   Poista